European Conference on Arboricultural Standards - 13.-14.2.2025 - CATERING

1 605 Kč 450 Kč 1 605 Kč 450 Kč 1 380 Kč 225 Kč 1 605 Kč 450 Kč 1 605 Kč 450 Kč 1 380 Kč 225 Kč 1 380 Kč 225 Kč 1 380 Kč 225 Kč 1 155 Kč od 225 Kč 1 433,04 Kč bez DPH 401,79 Kč bez DPH 1 433,04 Kč bez DPH 401,79 Kč bez DPH 1 232,14 Kč bez DPH 200,89 Kč bez DPH 1 433,04 Kč bez DPH 401,79 Kč bez DPH 1 433,04 Kč bez DPH 401,79 Kč bez DPH 1 232,14 Kč bez DPH 200,89 Kč bez DPH 1 232,14 Kč bez DPH 200,89 Kč bez DPH 1 232,14 Kč bez DPH 200,89 Kč bez DPH 1 031,25 Kč bez DPH od 200,89 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
catering option - 13.2.2025
catering option - 14.2.2025
catering option - Evening Buffet
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

European Conference on Arboricultural Standards - 13.-14.2.2025

Praha - Národní zemědělské muzeum, s. p. o.  - Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7 - https://www.nzm.cz/

This page is only for ordering meals during the conference.   ///   Tato stránka slouží pouze pro objednání stravování během konference

Registration for the conference can be found here: /// Registrace na konferenci naleznete zde:

www.europeanarboriculturalstandards.eu/Konference  

Entry is free for all participants.    ///    Vstup na konferenci je ZDARMA.

Lunch – Thursday, February 13, 2025

Non-vegetarian:

  • Pork roast with rosemary
  • Chicken thighs in hoisin sauce  

Vegetarian:

  • Vegetarian lasagna pomodoro baked with mozzarella

Side dishes:

  • Lightly spiced baked potatoes
  • Steamed jasmine rice 

Salad bar:

  • Fresh vegetables + dressings and condiments

 

Oběd – Čtvrtek 13. 2. 2025

Nevegetariánské:

  • Vepřová pečeně na rozmarýnu
  • Kuřecí horní stehna v hoisin omáčce

Vegetariánské:

  • Vegetariánské lasagne pomodoro zapečené mozzarellou

Přílohy:

  • Pečené jemně kořeněné brambor
  • Dušená jasmínová rýže

Salát bar:

  • Jednodruhová zelenina + dresinky a kondimenty

 ///

Lunch – Friday, February 14, 2025

Non-vegetarian:

  • Beef strips à la Bourguignon
  • Turkey medallions in mustard and honey sauce

Vegetarian:

  • Vegetable risotto with blanched leek and grated cheese

Side dishes:

  • Potato and parsnip purée
  • Saffron and mint couscous

Salad bar:

  • Fresh vegetables + dressings and condiments

 ///

Oběd – Pátek 14. 2. 2025

Nevegetariánské:

  • Hovězí nudličky po burgundsku
  • Krůtí medailonky v hořčičné omáčce s medem

Vegetariánské:

  • Zeleninové rizoto s blanšírovaným pórkem, strouhaný sýr

Přílohy:

  • Bramborovo pastyňákové pyré
  • Kuskus se šafránem a mátou

 Salát bar:

  • Jednodruhová zelenina + dresinky a kondimenty

 ///

Evening Banquet – Thursday, February 13, 2025

Beverages:

  • Welcome drink - prosecco
  • non-alcoholic drinks, draft beer, wine, coffee

Cold buffet:

  • Poultry liver pâté with cranberries
  • Canapés (meat, vegetable, gluten-free)
  • Whipped cottage mousse with dill, marinated salmon
  • Hummus with sun-dried tomatoes
  • Charcuterie board
  • Salát bar

Hot buffet:

  • Fried chicken and pork schnitzels
  • Beef brewery-style goulash
  • Pork loin in herbal gravy
  • Mild chicken sauté with vegetables
  • BBQ chicken drumsticks
  • Lentil dhal
  • Vegetarian lasagna with mushrooms and Parmesan béchamel

Side dishes:

  • Chive potatoes
  • Homemade potato pancakes
  • Buttered corn with chili
  • Jasmine rice

///

Večerní Raut – Čtvrtek 13. 2. 2025

Studený bufet:

  • Paštika z drůbežích jater s brusinkami
  • Kanapky (masové, zeleninové, bezlepkové)
  • Šlehaný tvarohový mousse s koprem, losos
  • Hummus se sušenými rajčaty
  • Obložené mísy
  • Salát bar

Teplý bufet:

  • Smažené kuřecí a vepřové řízečky
  • Hovězí pivovarský guláš
  • Jemné kuřecí soté se zeleninou
  • Vepřové karé v bylinkové šťávě
  • BBQ kuřecí paličky
  • Vege čočkový dhál
  • Vege lasagne s houbami a parmezánovým bešamelem

Přílohy:

  • Vařený pažitkový brambor
  • Domácí bramboráčky
  • Máslová kukuřice s chilli
  • Jasmínová rýže

 

Subjects to change. ///Změny vyhrazeny.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: