European Conference on Arboricultural Standards - 13.-14.2.2025 - CATERING
Detailní popis produktu
European Conference on Arboricultural Standards - 13.-14.2.2025
Praha - Národní zemědělské muzeum, s. p. o. - Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7 - https://www.nzm.cz/
This page is only for ordering meals during the conference. /// Tato stránka slouží pouze pro objednání stravování během konference
Registration for the conference can be found here: /// Registrace na konferenci naleznete zde:
www.europeanarboriculturalstandards.eu/Konference
Entry is free for all participants. /// Vstup na konferenci je ZDARMA.
Lunch – Thursday, February 13, 2025
Non-vegetarian:
- Pork roast with rosemary
- Chicken thighs in hoisin sauce
Vegetarian:
- Vegetarian lasagna pomodoro baked with mozzarella
Side dishes:
- Lightly spiced baked potatoes
- Steamed jasmine rice
Salad bar:
- Fresh vegetables + dressings and condiments
Oběd – Čtvrtek 13. 2. 2025
Nevegetariánské:
- Vepřová pečeně na rozmarýnu
- Kuřecí horní stehna v hoisin omáčce
Vegetariánské:
- Vegetariánské lasagne pomodoro zapečené mozzarellou
Přílohy:
- Pečené jemně kořeněné brambor
- Dušená jasmínová rýže
Salát bar:
- Jednodruhová zelenina + dresinky a kondimenty
///
Lunch – Friday, February 14, 2025
Non-vegetarian:
- Beef strips à la Bourguignon
- Turkey medallions in mustard and honey sauce
Vegetarian:
- Vegetable risotto with blanched leek and grated cheese
Side dishes:
- Potato and parsnip purée
- Saffron and mint couscous
Salad bar:
- Fresh vegetables + dressings and condiments
///
Oběd – Pátek 14. 2. 2025
Nevegetariánské:
- Hovězí nudličky po burgundsku
- Krůtí medailonky v hořčičné omáčce s medem
Vegetariánské:
- Zeleninové rizoto s blanšírovaným pórkem, strouhaný sýr
Přílohy:
- Bramborovo pastyňákové pyré
- Kuskus se šafránem a mátou
Salát bar:
- Jednodruhová zelenina + dresinky a kondimenty
///
Evening Banquet – Thursday, February 13, 2025
Beverages:
- Welcome drink - prosecco
- non-alcoholic drinks, draft beer, wine, coffee
Cold buffet:
- Poultry liver pâté with cranberries
- Canapés (meat, vegetable, gluten-free)
- Whipped cottage mousse with dill, marinated salmon
- Hummus with sun-dried tomatoes
- Charcuterie board
- Salát bar
Hot buffet:
- Fried chicken and pork schnitzels
- Beef brewery-style goulash
- Pork loin in herbal gravy
- Mild chicken sauté with vegetables
- BBQ chicken drumsticks
- Lentil dhal
- Vegetarian lasagna with mushrooms and Parmesan béchamel
Side dishes:
- Chive potatoes
- Homemade potato pancakes
- Buttered corn with chili
- Jasmine rice
///
Večerní Raut – Čtvrtek 13. 2. 2025
Studený bufet:
- Paštika z drůbežích jater s brusinkami
- Kanapky (masové, zeleninové, bezlepkové)
- Šlehaný tvarohový mousse s koprem, losos
- Hummus se sušenými rajčaty
- Obložené mísy
- Salát bar
Teplý bufet:
- Smažené kuřecí a vepřové řízečky
- Hovězí pivovarský guláš
- Jemné kuřecí soté se zeleninou
- Vepřové karé v bylinkové šťávě
- BBQ kuřecí paličky
- Vege čočkový dhál
- Vege lasagne s houbami a parmezánovým bešamelem
Přílohy:
- Vařený pažitkový brambor
- Domácí bramboráčky
- Máslová kukuřice s chilli
- Jasmínová rýže
Subjects to change. ///Změny vyhrazeny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.